Чемпіон Європи в напівлегкій вазі Олег Малиновський (23-0, 7 КО) травмувався, його бій, який був запланований на 22 грудня, скасовано.
Як повідомляє прес-служба промоутерської компанії K2, під час одного зі спарингів Малиновський отримав пошкодження кількох ребер. Після обстеження лікарі заборонили боксеру продовжувати підготовку, і виходити в ринг.
Сам боксер зізнався, що дуже засмучений, але обов'язково відвідає вечір боксу, як глядач.
"На одному зі спарингів я отримав прикру травму кількох ребер. Лікарі категорично заборонили мені продовжувати підготовку. Звичайно, я засмутився, тому що, здобувши перемогу в цьому поєдинку, я б міг стати обов'язковим претендентом на бій за титул чемпіона світу. Це моя мета.
Я відновлюся і докладу максимум зусиль, щоб досягти її. А 22 грудня я запрошую вас прийти і разом зі мною підтримати Дениса Берінчика. Він перебуває у відмінній формі і покаже хороший бій", - розповів Малиновський.

Друзі, прикра новина. 22 грудня Чемпіон Європи за версією WBO в напівлегкій вазі Олег Малиновський @Олег Малиновский повинен був провести захист титулу, однак через травму, яку боксер отримав на одному зі спарингів, бій скасовано☹️ "Дорогі друзі та вcі, хто мене підтримує. Наступної суботи я повинен був захищати свій титул. Але на одному зі спарингів я отримав прикру травму кількох ребер. Лікарі категорично заборонили мені продовжувати підготовку. Звичайно, я засмутився, тому що здобувши перемогу в цьому поєдинку, я б міг стати обов'язковим претендентом на бій за титул чемпіона світу. Це моя мета. Я відновлюсь і докладу максимум зусиль, щоб досягти її. А 22 грудня я запрошую вас прийти і разом зі мною підтримати Дениса Берінчика. Він побуває у відмінній формі і покаже гарний бій. До зустрічі в «Терміналі»!" - звернувся Олег до вболівальників. Ми бажаємо нашому чемпіону якнайшвидшого відновлення та повернення у ринг💪🏻

Geplaatst door K2 Promotions (Klitschko Brothers' professional boxing promotional company) op Maandag 17 december 2018

Нагадаємо, 22 грудня проведе бій чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО). Суперником Берінчика буде філіппінець Росеки Крістобаль. На кону поєдинку - пояс WBO International.
Також в рамках цього вечора боксу бої проведуть Мишико Беселія, Макс Бурсак і Дмитро Митрофанов.
Поєдинки відбудуться у Броварах на арені "Термінал".

Свій останній на сьогоднішній день бій Денис Берінчик провів 23 червня в Києві проти колумбійця Хосе Луїса Прієто. Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді.

Після цього боксер взяв паузу через травму.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик розповів, що в грудні повернеться в ринг і проведе захист титулу.