Чемпіон WBO в другій середній вазі, 27-річний мексиканець Хильберто Рамірес (39-0, 25 КО) кинув виклик чемпіону світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександа Гвоздику (16-0, 13 КО).
Заради цього бою Рамірес готовий готовий піднятися в напівважку вагу. За словами боксера, бій з українцем буде легко організувати.

Хильберто Рамірес
Хильберто Рамірес

"Я хочу завоювати чемпіонський титул в напівважкій вазі. Я хочу увійти в рейтинг кращих незалежно від ваги, це моя наступна мета. Я б з задоволенням найближчим часом зустрівся з Цвяшком. Цей бій легко організувати. Ми працюємо з одним промоутером - Бобом Арумом - тут не повинно бути проблем. Я хочу зустрітися з Каллумом Смітом в об'єднавчому бою, тому що вважаю нас двох найсильнішими в цьому вазі і хочу довести, що я справжній чемпіон другої середньої ваги, але я не хочу чекати надто довго. Я чемпіон, я хочу хороших боїв", - передає слова Раміреса ringtv.

Успіх Гвоздика

Після перемоги над канадцем Адонісом Стівенсоном, Гвоздик заробив 300 рейтингових очок і завдяки цьому піднявся на 55 позицій - з 68-го місця на 13-е.

Рейтинг BoxRec
Рейтинг BoxRec

Нагадаємо, Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) нокаутував канадського боксера Адоніса Стівенсона (30-1-2, 24 КО) і завоював титул чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі.

Дивіться повне відео бою Гвоздик - Стівенсон:

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою був Олександр Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Гвоздика обурений вердиктом суддів.