Чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО) провів відкрите тренування перед майбутнім боєм, який відбудеться 22 грудня.
Напередодні бою Денис Берінчик поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку. За словами боксера, він хоче виграти бій нокаутом.
"Спочатку будуть веселощі - це вихід, який не порівнюється з тією роботою, яка буде в рингу. Напевно, буду злим, хочу здобути перемогу нокаутом, навіть нокаутом по печінці. Це тому що хлопець лівша, у нього лівостороння стійка, він тримає удари в голові, ми його вирішили посадити по корпусу. Багато комбінацій, багато напрацювань, багато роботи вже виконали", - передає слова Берінчика XSPORT.

Раніше Денис Берінчик поділився цілями в професійному боксі, а також розповів про свого найсильнішого суперника.

Денис Берінчик
Денис Берінчик

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Свій останній на сьогоднішній день бій Денис Берінчик провів 23 червня в Києві проти колумбійця Хосе Луїса Прієто. Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді.

Після цього боксер взяв паузу через травму.

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик має намір піти у політику.