Співробітники Служби безпеки України обіцяли відпустити всіх блокадників до ранку.

Про це написала заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд в Facebook.

"Нам вдалося розшукати шістьох із 46. У їхніх телефонах знищена вся інформація. Це ускладнює пошук. Попередньо хлопців тримали під вартою у відділках поліції Костянтинівки, Дружківки, Селідового, Покровська, Торецька, Бахмута", - написала Сироїд.

За її даними, правоохоронці досі не надали ніякої інформації про причини затримання. Активістам навіть не дозволили розповісти своїм родичам про місцезнаходження або викликати адвокатів, що є протизаконними діями.

Вона також зазначила, що українців помістили до райвідділу поліції Донецької області. Правоохоронці обіцяли повідомити депутатові прізвища, і де знаходяться блокадники. В СБУ заявили, що всіх активистів відпустять до ранку, а затримання проходили в рамках відкритого кримінального провадження.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 13 березня редут в Кривому Торці захопили силовики. Вони схопили активістів. За словами В'ячеслава Аброськіна, вони затримували людей в якості операції по боротьбі з диверсантами. Блокадники намагалися чинити опір.