22 грудня на арені О2 в Лондоні відбудеться довгоочікуваний реванш між суперважковаговиками Дереком Чісорою (29-8, 21 КО) і Диллианом Уайтом (24-1, 17 КО).

Напередодні бою боксери провели традицинную дуель поглядів, і пройшли процедуру зважування, яка завершилася масовою бійкою команд за сценою. Обидва боксери звинувачують один одного в агресивній поведінці.

Боксері показали таку вагу: Ділліан Уайт – 112 кг, Дерек Чісора – 111,6 кг.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що перший бій Уайт – Чісора завершився перемогою Уайта згідно з роздільним рішенням суддів.

Нагадаємо, 22 грудня у Броварах проведе бій чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО). Суперником Берінчика буде філіппінець Росеки Крістобаль. На кону поєдинку - пояс WBO International.
Також в рамках цього вечора боксу бої проведуть Мишико Беселія, Макс Бурсак і Дмитро Митрофанов.
Поєдинки відбудуться у Броварах на арені "Термінал".

Свій останній на сьогоднішній день бій Денис Берінчик провів 23 червня в Києві проти колумбійця Хосе Луїса Прієто. Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді.

Після цього боксер взяв паузу з-за травми.

Як повідомляв Знай.иа, Денис Берінчик розповів, що в грудні повернеться в ринг і проведе захист титулу.