Російське командування окупаційних військ виявили масові випадки дезертирства та порушення дисципліна на Донбасі.

Про це повідомляє Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook. Серед члени бандформувань почастішали випадки вживання алкоголю і наркотичних речовин. Відповідні порушення куратори виявили в угрупуваннях, які базуються в окупованій Горлівці, Новоазовську, Брянці та Кадіївці.

"Перевіркою встановлено, що командири зазначених з'єднань і частин приховують факти правопорушень. Так, з метою уникнення негативної статистики, командири "вирішують питання" з так званими місцевими правоохоронними органами у разі затримання військовослужбовців за правопорушення, вчинені щодо цивільного населення і в нетверезому стані", - розповіли в українській розвідці.

Крім того, терористи полишають позиції й дезертирують з підрозділів. З собою вони прихоплюють й зброю. Дезертири, за даними розвідки, заздалегідь облаштовують схованки, де й залишають озброєння. Потім бойовики його продають й заробляють на цьому гроші.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бойовики "націоналізували" два готелі, які належали українському олігарху Рінату Ахметову. Вони знаходились у окупованому Донецьку.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще