Чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) образливо назвали лялькою Барбі суперважкого дивізіону.

Таким чином непереможений американський боксер Джаррелл Міллер прокоментував чутки про можливий бій з Джошуа.

"Коли тобі постійно кажуть, що ти король, для тебе шок, коли до тебе підходять і стверджують, що ти - нікчема. Я називаю його лялькою Барбі суперважкого дивізіону. Я ж більше схожий на Пінгвіна з Бетмена, великого грізного лиходія. Боксу потрібні великі персонажі, на рингу я - кошмар і монстр. У Джошуа є те, що я хочу. Його голова буде добре виглядати на блюді.

Він потребує мене більше, ніж я його. Я йому потрібен, тому що він приїжджає Америку і там йому буде необхідний підходящий суперник для бою в США", - передає слова Міллера The Telegraph.

Нагадаємо, раніше Джошуа повідомив, що проведе бій з Деонтеєм Уайлдером 13 квітня в Лондоні.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Джошуа також повідомив, що його команда підготувала покращений контракт для володаря титулу WBC Деонтея Уайлдера (41-0-1, 39 КО).

"Чому б і ні? У нас було багато часу на роздуми. Я бився у вересні, його поєдинок проти Ф'юрі відбувся в грудні. Я запитав у Хірна, чи зможуть вони зв'язатися з його командою, тільки не залучаючи у це самого Уайлдера. Це було необхідно, щоб ми розуміли наші плани на майбутнє.
Розумієте, коли ви бронюєте таку велику арену, як "Уемблі", ви не можете домовитися за 8-9 тижнів до бою. Вам необхідно домовлятися за кілька місяців. Ми вже забронювали місце, забронювали дату. Тепер нам необхідно приступати до обговорення всіх дрібниць. Ми готові запропонувати більше Деонтею, адже це саме той поєдинок, який нам хочеться провести. Можливо, ми навіть подвоїмо нашу початкову суму або близько того", - передає слова Джошуа Вoxingnewsandviews.

Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.