Боксери Геннадій Головкін (36-0, 33 KO) і Даніель Джейкобс (32-1, 29 KO) провели фінальну прес-конференцію напередодні бою, який відбудеться 18 березня в Нью-Йорку.

Головкін подякував своїй команді за підготовку, а також сказав, що вважає Madison Square Garden своєю другою домівкою. Також боксер з Казахстану зізнався, що хоче провести наступний поєдинок на батьківщині.

"Я чекаю на бій і дуже сподіваюся, що Даніель готовий до нього. Дякую за підготовку моїй команді і тренеру Абелю Санчесу. Я дуже радий повернутися в мій другий дім – Madison Square Garden. Відчуваю себе тут чудово. Я хочу бій вдома, в Казахстані, тому що там кожен хоче побачити поєдинок з моєю участю наживо. Це було б історичною подією. Це найвищий клас, люди хочуть долучитися до цього, відчути. Я дуже поважаю наш народ. Вони мене завжди підтримують, це важливо", – сказав Головкін.

Нагадаємо, бій Головкін – Джейкобс пройде 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden. На кону – титули чемпіона світу за версіями WBC, WBA Super, IBF і IBO в середній вазі. В андеркарті бою буде битися український боксер Сергій Богачук.

На фінальній прес-конференції напередодні бою Головкін і Джейкобс провели битву поглядів:

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, в контракті на бій Головкіна з Джейкобс немає пункту про реванш.