Чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO та журналу The Ring, і чемпіон WBA Regular в суперсередній вазі мексиканець Сауль Альварес (51-1-2, 35 КО) може провести наступний бій з володарем титулу IBF в середній вазі американцем Деніелом Джейкобсом, який раніше кинув йому виклик.
Про це повідомив промоутер американського боксера Едді Хірн.
За інформацією Boxingnews24, цей поєдинок може відбутися 4 травня 2019 року в США. Команда мексиканця вже забронювала на цю дату T-Mobile Arena у Лас-Вегасі.
Вже наступного тижня команди почнуть переговори.
Раніше повідомлялося, що Альварес може провести наступний бій проти британця Каллума Сміта. Про це повідомив голова промоутерської компанії Golden Boy Promotions Ерік Гомес.
За його словами, цей поєдинок відбудеться в Лондоні.
"Ми абсолютно не проти проїхатися в Англію, ймовірно, заради бою з Каллумом Смітом. Уемблі? Було б дуже круто", - розповів Гомес.
Нагадаємо, Каллум Сміт - переможець першого сезону Всесвітньої боксерської суперсерії в другій середній вазі.

Нагадаємо, 15 грудня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся титульний бій в другій середній вазі Роккі Філдінга і Саулем Альваресом. Мексиканець нокаутував суперника в третьому раунді.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

"Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Як повідомляв портал Знай.ua, Альварес задумався про майбутнє після перемоги над Філдінгом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще