ФІФА може покарати Російський футбольний союз через участь російських клубів у зимовому Кубку Криму.

Головний світовий футбольний орган розпочав розслідування стосовно РФС, повідомляє телеграм-канал "Мутко проти". Причиною розглядів став виступ Анжі-2 і Сокола на футбольному турнірі в Криму.

У ФІФА вважають, що участь команд на Кубку була погоджена з футбольним союзом Росії. Якщо це буде доведено, головний футбольний орган Росії очікують серйозні санкції.

Також 4-го грудня 2014-го року на засіданні виконавчого комітету УЄФА було вирішено з 1-го січня 2015-го року заборонити кримським клубам брати участь у змаганнях, які організовує РФС.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Міжнародний союз біатлоністів (IBU) оголосив про порушення справ проти 4 російських біатлоністів – Євгена Устюгова, Світлани Слєпцової, Олександра Печенкіна і Олександра Чернишова.

Спортсменів з Росії звинувачують у застосуванні допінгу на підставі аналізу даних Московської антидопінгової лабораторії, проведеному спільно з ВАДА. Результати дослідження проб, узятих з 2012 по 2015 рік, підтверджують висновки, викладені в доповіді Макларена.

З зазначеної вище четвірки тільки Печенкін є чинним біатлоністом. Він тимчасово відсторонений від змагань. Всім чотирьом спортсменам буде надана можливість участі в слуханнях в антидопінговому органі IBU.

Євген Устюгов є 2-кратним олімпійським чемпіоном. Світлана Спєпцова – олімпійська чемпіонка Ванкувера-2010 і чемпіонка світу-2009 в естафеті.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська велосипедистка виграла золоту медаль, випередивши росіянку.