Чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (27-0) запідозрили у причетності до терористичної організації ІДІЛ.
Як повідомляє MMABoxing.ru співробітники прикордонної служби ФСБ Російської Федерації в одному з московських аеропортів затримали Нурмагомедова для допиту, запідозривши спортсмена в причетності до ІДІЛ.
За інформацією видання, оперативники, які прибули на місце, сфотографувалися з обуреним Нурмагомедовим, і допомогли швидко пройти прикордонний контроль.
Нурмагомедов з товаришем прямував до Туреччини.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Нурмагомедов
проведе ще кілька боїв і завершить кар'єру. Про це розповів його батько і тренер Абудлманап Нурмагомедов.
За словами тренера, за контрактом з UFC у Нурмагомедова залишився ще один бій.
"За контрактом з UFC у нас ще один бій. Потім повинен бути новий контракт - або ми вільні люди. У нас є багато пропозицій від різних ліг. У нас залишились зобов'язання перед UFC - один бій.
Хабібу залишилося три-чотири бої. Думаю, достатньо. Як складеться, один всевишній знає, але такі плани", - передає слова Абдулманапа Нурмагомедова Sport24.

Після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.