Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) отримав від принца Чарльза Уельского відмітний знак Офіцера Ордена Британської імперії (OBE) за заслуги в галузі спорту.
Вручення відбулося на офіційному прийомі в Букінгемському палаці.
Ентоні Джошуа отримав орден Британської імперії
Ентоні Джошуа отримав орден Британської імперії
Це четверта ступінь ордена, володарі двох перших ступенів мають право на лицарство.
Ентоні Джошуа отримав орден Британської імперії
Ентоні Джошуа отримав орден Британської імперії
Нагадаємо, у 2013 році Джошуа вже був удостоєний п'ятого, наймолодшого ступеня Ордена Британської імперії - MBE (Кавалер Ордена Британської імперії) - за перемогу на Олімпійських Іграх.

Як раніше писав Знай.ua, Джошуа може провести наступний бій у США проти американця Джаррелла Міллера.

Про це заявив промоутер Джошуа Едді Хірн. За його словами, бій відбудеться в Нью-Йорку.
"Американський дебют неминучий для Джошуа. Звичайно, хотілося б на цей поєдинок побачити в протилежному кутку рингу Уайлдера. Але чому б не провести бій з жителем Нью-Йорка в Нью-Йорку, у якого великий рот. Думаю, в цьому є сенс", - заявив Хірн.

Нагадаємо, раніше Джошуа повідомив, що проведе бій з Уайлдером 13 квітня в Лондоні.

Нагадаємо, 1 грудня у Лос-Анджелесі пройшов довгоочікуваний поєдинок між чемпіоном WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0, 39 КО) і екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО).

Бій несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Уайлдер заявив, що суддя занадто довго відраховував нокдаун Тайсону Ф'юрі, замість того, щоб зупинити бій.

"Ми побачили, на що здатний Ф'юрі, особливо коли він піднявся. Я досі здивований. Я бачив, як у нього очі закочувалися. Дев'ять з десяти суддів зупинили б бій. Подивіться на Маліка Скотта в бою проти Дерека Чісори - він піднявся на коліно на рахунок 9, встав на 10, але поєдинок все одно зупинили. Мені здалося, що в бою з Ф'юрі суддя рахував дуже повільно.
Але я не виправдовуюся, адже ми показали всьому дивізіону, на що здатні. Ми билися, як справжні чемпіони. Ми зібралися, домовилися про поєдинок і побилися, і все без зайвої нісенітниці. Тому що ми найкращі і захотіли вирішити, хто найкращий у важкій вазі. Це був чудовий бій, і я готовий побитися знову", - передає слова Уайлдера BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.