Блогер з Австралії Джеймі Чу влаштував цікавий експеримент. Хлопець їздив у метро та на ескалаторах, торкався до різних частин тіла незнайомих чоловіків та знімав їхню реакцію на відео.

Джеймі сідав поряд із чоловіками у метро та торкався їхніх ніг. Коли він їздив на ескалаторі, провокував перехожих дотиками до рук. Цікаво, що більшість жертв блогера цілком нормально сприйняли його розіграш та не проявляли агресії.

Дехто розумів, що Джеймі знімає якесь соціальне відео, тому відповідали йому посмішками та навіть підігравали.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зазначимо, що Джеймі Чу нерідко влаштовує цікаві розіграші. Нещодавно він показав реакцію випадкових людей на блокування їх у проході.

Як повідомляв портал "Знай.ua", популярний пранкер Джої Саладс показав, як мешканці Нью-Йорка реагують на людину із кепкою Трампа.