Португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду в рамках матчу 19-го туру італійської Серії А проти Сампдорії відзначився двома точними ударами.

Як підсумок, Роналду за підсумками першої частини сезону забив за Ювентус 14 м'ячів і це рекорд серед португальських гравців у Серії А.

У сезоні 1988/1989 португальський атакуючий півзахисник Руй Барруш теж за "Стару Синьйору" відзначився 12 голами.

Додамо, що в 2018-му році Кріштіану Роналду забив 49 м'ячів, а його головний конкурент аргентинець Ліонель Мессі з Барселони відзначився 51 голом.

Роналду та Мессі

Форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду відповів на питання, чи сумує він за нападником каталонської Барселони Ліонелем Мессі після того, як перейшов з Реала в "Стару Синьйору" і тим самим змінив чемпіонат Іспанії на першість Італії.

"Не сумую. Я грав в Англії, Іспанії, Португалії, я багато виграв зі своїми командами, зараз я виступаю в Італії. Поки Ліонель в Іспанії, можливо, він потребує мене більше.

Життя - це виклик, мені це подобається, і мені подобається робити людей щасливими. Я хотів би, щоб Мессі коли-небудь приїхав грати в Італію. Як і я, він приймає виклик. Але якщо Лео щасливий там, то я поважаю його вибір.

Він фантастичний гравець, хороший хлопець. Це моє нове життя, і я щасливий", - наводить слова зіркового португальця La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, раніше відомий порноактор Рокко Сіффреді прокоментував скандал із зґвалтуванням Роналду.

Італійський актор фільмів для дорослих відреагував на звинувачення на португальського нападника Ювентуса Кріштіану Роналду у зґвалтуванні мешканки США Кетрін Майорги.

"Я не вірю в історії, коли дівчата кажуть, що їх зґвалтував хтось дуже знаменитий. Не думаю, що Роналду – монстр. Він не такий ублюдок, щоб когось ґвалтувати.
Кріштіану любить життя, і йому подобається отримувати від нього задоволення. Він не такий, яким його намагаються виставити, висуваючи звинувачення у зґвалтуванні", - заявив актор.

Нагадаємо також, що португальський нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду опинився в центрі секс-скандалу.

Американська модель Кетрін Майорга звинувачує футболіста у зґвалтуванні. За її словами, інцидент стався влітку 2009 року в Лас-Вегасі, де Роналду відпочивав з командою. З американською моделлю футболіст познайомився в нічному клубі готелю Palms Pаlace. Після вечірки пара усамітнилася в одному з номерів, де все, за словами Кетрін, і сталось.

Кетрен Майорга


Вона нібито відразу хотіла подати заяву, але, за словами моделі, португалець заплатив їй 375 тисяч доларів за нерозголошення інформації.

Сам Роналду заперечує всі обвинуваченні і вважає, що дівчина просто піариться на цій справі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на честь Роналду почали продавати еротичне печиво.

Також "Знай.ua" писав, португальський нападаючий Ювентуса Кріштіану Роналду зі своєю дівчиною Джорджиною Родрігес були помічені в Парижі при виході з дорогого ресторану.