У рамках 20-го туру Прем'єр-ліги Англії Ліверпуль на "Енфілді" грав з Арсеналом. Лондонці забили швидкий м'яч завдяки точному удару Ензлі Мейтленд-Найлза.

Але потім Ліверпуль забив "канонірам" чотири м'ячі ще в першому таймі завдяки двом влучним ударам Роберто Фірміно, Садіо Мане і Мохаммеда Салаха. У другій половині зустрічі Фірміно відзначився ще одним голом, тим самим оформивши хет-трик. Цікаво, що до цього бразилець не забивав в одинадцяти домашніх матчах Ліверпуля поспіль.

Ліверпуль з 54 очками впевнено лідирує в АПЛ, Арсенал з 38 балами розташувався на п'ятій позиції.

Прем'єр-ліга Англії. 20-й тур

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Ліверпуль - Арсенал - 5:1 (4:1)

Голи: Фірміно, 14, 16, 65 (з пенальті), Мане, 32, Салах, 45 (з пенальті) - Мейтленд-Найлз 11.

Рекорд Роналду

Португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду в рамках матчу 19-го туру італійської Серії А проти Сампдорії відзначився двома точними ударами.

Як підсумок, Роналду за підсумками першої частини сезону забив за Ювентус 14 м'ячів і це рекорд серед португальських гравців у Серії А.

У сезоні 1988/1989 португальський атакуючий півзахисник Руй Барруш теж за "Стару Синьйору" відзначився 12 голами.

Додамо, що в 2018-му році Кріштіану Роналду забив 49 м'ячів, а його головний конкурент аргентинець Ліонель Мессі з Барселони відзначився 51 голом.

Також "Знай.ua" писав, португальський нападаючий Ювентуса Кріштіану Роналду зі своєю дівчиною Джорджиною Родрігес були помічені в Парижі при виході з дорогого ресторану.