Комп'ютерна програма, створена британцями, передбачила перемогу Ліверпуля в чемпіонаті Англії сезону 2018/2019, повідомляє The Sun.

Програма використала безліч статистичних даних і сформувала звіт з можливими підсумками Прем'єр-ліги Англії цього сезону.

За даними звіту "мерсисайдці" наберуть 106 очок і це стане рекордом АПЛ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За розрахунками комп'ютера, Манчестер Сіті посяде друге місце з 97 очками в активі, а на 3 бали від "городян" відстане лондонський Тоттенгем. У першу шістку також увійдуть Челсі (79 очок), Арсенал (78) і Манчестер Юнайтед (67). У зоні вильоту опиняться Бернлі (22 бали), Фулхем (21) і Хаддерсфілд з 14 балами.

Справжній Ліверпуль

У рамках 20-го туру Прем'єр-ліги Англії Ліверпуль на "Енфілді" грав з Арсеналом. Лондонці забили швидкий м'яч завдяки точному удару Ензлі Мейтленд-Найлза.

Але потім Ліверпуль забив "канонірам" чотири м'ячі ще в першому таймі завдяки двом влучним ударам Роберто Фірміно, Садіо Мане і Мохаммеда Салаха. У другій половині зустрічі Фірміно відзначився ще одним голом, тим самим оформивши хет-трик. Цікаво, що до цього бразилець не забивав в одинадцяти домашніх матчах Ліверпуля поспіль.

Ліверпуль з 54 очками впевнено лідирує в АПЛ, Арсенал з 38 балами розташувався на п'ятій позиції.

Прем'єр-ліга Англії. 20-й тур

Ліверпуль - Арсенал - 5:1 (4:1)

Голи: Фірміно, 14, 16, 65 (з пенальті), Мане, 32, Салах, 45 (з пенальті) - Мейтленд-Найлз 11.

Рекорд Роналду

Португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду в рамках матчу 19-го туру італійської Серії А проти Сампдорії відзначився двома точними ударами.

Як підсумок, Роналду за підсумками першої частини сезону забив за Ювентус 14 м'ячів і це рекорд серед португальських гравців у Серії А.

У сезоні 1988/1989 португальський атакуючий півзахисник Руй Барруш теж за "Стару Синьйору" відзначився 12 голами.

Додамо, що в 2018-му році Кріштіану Роналду забив 49 м'ячів, а його головний конкурент аргентинець Ліонель Мессі з Барселони відзначився 51 голом.

Також "Знай.ua" писав, португальський нападаючий Ювентуса Кріштіану Роналду зі своєю дівчиною Джорджиною Родрігес були помічені в Парижі при виході з дорогого ресторану.