У четвер, 15 березня, на Олімпійському стадіоні в Римі пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому Рома прийме Ліон.

Нагадаємо, що перший поєдинок цих команд завершився перемогою французького колективу з рахунком 4:2.

Перед другим матчем ЛЄ саме французи виглядають фаворитом двоматчевої дуелі. У них є суттєва перевага в два забиті м'ячі, а також пристойна серія з семи матчів без поразок у всіх турнірах. Підопічні Бруно Женезіо програють уже більше місяця, а остання серйозна осічка трапилася ще 11 лютого в матчі чемпіонату Франції проти Генгама (1:2).

У Роми ж справи зараз йдуть не кращим чином. Однак після фіаско в Ліоні римляни впевнено обіграли у внутрішній першості Палермо (3:0), і хоч трохи поліпшили своє становище в чемпіонаті Італії, залишившись на другій сходинці турнірної таблиці. Так, швидше за все, Ювентус вже не наздогнати, але є ще два турніри, в яких римські "вовки" обов'язково будуть боротися до кінця.

Кадрові втрати у обох команд перед очною зустріччю невеликі. У Роми через травму не зіграє Флоренці, у Ліона - швидше за все, Рафаель. Не зможе допомогти французькій команді і один з її нинішніх лідерів - півзахисник Мемфіс Депай, який вже заграний в цій Лізі Європи за МЮ. Ідентична ситуація і у орендованого півзахисника Роми Клемана Греньє, права на якого, до речі, належать саме Ліону.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, що матч Рома - Ліон відбудеться 15 березня в Римі на Олімпійському стадіоні. Старт поєдинку - о 22:05.

Провідні букмекерські організації світу ставлять на римлян у другому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи між Ромою та Ліоном.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в іншому матчі четверга між МЮ і Ростовом букмекери не залишають шансів російській команді.