У четвер, 16 березня, в Англії на легендарному стадіоні Олд Траффорд у рамках другого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи зустрінуться МЮ і Ростов.

Нагадаємо, що перший поєдинок в Росії закінчився з нічийним результатом (1:1).

У Ростові підопічним Жозе Моурінью завадили здобути перемогу відразу кілька причин: втома гравців після матчів чемпіонату, холодний клімат, а також гнітючий стан газону. У матчі-відповіді в рідному місті Манчестер Юнайтед вже зможе продемонструвати всю міць своїх зіркових гравців.

Однак підходить до цього матчу МЮ не в дуже хорошому настрої. У понеділок "червоні дияволи" вилетіли з Кубка Англії, без шансів поступившись лондонському Челсі (0:1). У чемпіонаті Англії у Манчестер Юнайтед справи теж йдуть не дуже добре. Так, команда не програє там ще з жовтня минулого року, але все ніяк не може піднятися вище шостого місця. Зате вже зараз є у підопічних Жозе Моуріньо один трофей цього сезону - перемога в Кубку Ліги.

Ростов чимось схожий на свого суперника по 1/8-й Ліги Європи. Російська команда також дуже часто грає внічию, і теж не програє вже на протягом тривалого періоду (з листопада минулого року). Цікаво, що матчі Ростова чергуються мінімальними нічийними результатами і переконливими перемогами над суперниками. Чи зміниться ця тенденція ми побачимо в найближчий четвер...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У складі МЮ в матчі-відповіді Ліги Європи не зіграють Уейн Руні і Антоні Марсіаль - у них травми. У Ростова гравців, які пропустять цей поєдинок, ще більше: Калачов і Гацкан перебрали зайвих карток, Гранат - травмований, а Джанаєв ще не до кінця відновився від пошкодження. Хоча поява останнього в матчі на Олд Траффорд цілком може бути.

Нагадаємо, що другий поєдинок між МЮ і Ростовом відбудеться в четвер, 16 березня, на Олд Траффорд. В Україні цей поєдинок покаже телеканал Футбол 2. Початок матчу - о 22:05.

Авторитетні букмекерські контори практично не залишають шансів Ростову в матчі-відповіді плей-офф Ліги Європи з Манчестер Юнайтед.

Інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в іншому матчі четверга між Ромою та Ліоном букмекери ставлять на перемогу римської команди.