Зоряний португальський нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду повертається в збірну Португалії, щоб взяти участь у відбіркових матчах до Євро-2020.
Нагадаємо, Роналду не виступав у складі збірної після чемпіонату світу 2018 року.
У відборі на Євро-2020 збірна Португалії зіграє в одній групі з Україною. Також в групу з ними потрапили Сербія, Литва і Люксембург.
Кріштіану Роналду провів у складі своєї національної команди 154 матчі, в яких забив 85 м'ячів, а вперше став капітаном збірної Португалії 6 лютого 2008.

Як раніше писав портал портал Знай.ua, Кріштіану Роналду загрожує два роки ув'язнення за несплату податків.

Кріштіану Роналду визнав свою провину і повинен з'явитися в суд, де ратифікують його угоду зі слідством. Засідання відбудеться 14 січня 2019 року.

Роналду звинувачується в ухиленні від сплати податків на суму 14,7 мільйонів євро, коли він виступав за мадридський "Реал".

За інформацією AS, Роналду отримає два роки позбавлення волі умовно. Адвокат футболіста намагався замінити умовне ув'язнення на штраф, але отримав відмову.

Також повідомляється, що Роналду вже сплатив більшу частину штрафу (13,4 мільйона євро).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду готується до весілля.