Російський нападник "Коламбус Блю Джекетс" Артемій Панарін отримав пропозицію від компанії-виробника алкогольних напоїв High Bank Distillery.
Компанія звернулася до Панаріна з проханням перепідписати контракт з клубом Національної хокейної ліги (НХЛ). High Bank Distillery пообіцяла спортсмену пожиттєвий запас горілки, якщо він залишиться у клубі.
High Bank Distillery створили рекламний плакат зі зверненням до Панаріна. Автори реклами обіграли чутки про можливий відхід Панаріна з клубу. У разі відмови у продовженні контракту він стане вільним агентом.

Панарін проводить другий сезон у складі "Коламбус Блю Джекетс". У сезоні-2018/2019 він взяв участь у 40 матчах "Коламбуса". Російський форвард закинув 13 шайб і віддав 32 результативні передачі.

Пасажирський лайнер перервав політ за маршрутом Сочі – Москва і екстрено сів у Воронежі через бешкет пасажира бізнес-класу. Як виявилося, бешкетував відомий російський хокеїст Олег Саприкін.

"Під час польоту з Сочі до Москви вранці 1 січня один з пасажирів бізнес-класу, не розрахувавши можливості організму, зловживав віскі. Чоловік почав кричати і матюкатися. А після відмови налити ще, влаштував дебош.

Чоловік вдарив бортпровідницю з такою силою, що вона впала на підлогу й одержала забої. Крім того, чоловік побився з сусідом по кріслу. Тоді командир прийняв рішення перервати політ і екстрено приземлитися в найближчому аеропорту. Ним виявився Воронеж.

Вдалося встановити особу затриманого за бешкет чоловіки. Ним виявився відомий російський хокеїст Олег Саприкін, який грав раніше в НХЛ за Калгарі", – повідомляє Інтерфакс.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після посадки чоловіка затримав наряд поліції, літак продовжив рейс.

Як повідомляв портал Знай.ua, померла легенда радянського хокею.