Чемпіона світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO та журналу The Ring, і чемпіона WBA Regular в суперсередній вазі мексиканця Сауля Альвареса (51-1-2, 34 КО) не поважають, і незаслужено не беруть до уваги. Таку думку висловив тренер мексиканця Едді Рейносо.
Рейносо висловив невдоволення результатами голосування Американської асоціації журналістів. Організація не включила його підопічного до списку найкращих боксерів за підсумками 2018 року.
"Я не розумію, що відбувається. Те, як працює американська преса, збиває з пантелику. Вони не помістили Сауля в шорт-лист бійців року. Для мене це прояв неповаги. Тому що у вересні ми перемогли найкращого боксера незалежно від вагових категорій Геннадія Головкіна.
Також ми перемогли чемпіона Роккі Філдінга. Ми не б'ємося із звичайними бійцями. Ми виграли два світових титули, і не брати до уваги Альвареса - це повна неповага", - передає слова Рейносо Boxing Scene.

Нагадаємо, 15 грудня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся титульний бій в другій середній вазі Роккі Філдінга і Саулем Альваресом. Мексиканець нокаутував суперника в третьому раунді.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

"Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Як повідомляв портал Знай.ua, Альварес задумався про майбутнє після перемоги над Філдінгом.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще