Екс-чемпіон світу з боксу в напівсередній вазі Полі Маліньяджі готовий провести бій з колишнім чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором.

За словами Маліньяджі, йому цікавий такий бій за правилами боксу, але за умови. Що весь гонорар забере переможець.

"Зараз для Макгрегора немає більш грошового бою, ніж поєдинок з мною. Проблема тільки в те, що він програє. Едді Хирн міг б організувати такий бій, і Showtime цей поєдинок цікавий. У у такому поєдинку є великі гроші.

Мені такий цікавий бій за правилами боксу. Я з задоволенням зустрінуся з ним, якщо буде така умова, при якому весь гонорар забере переможець. Я не думаю, що він погодиться на таке. Я просто відправлю його в лікарні без гроша в кишені", - передає слова Маліньяджі Off The Ball.

Нагадаємо, Маліньяджі допомагав Конору готуватися до бою проти американського боксера Флойда Мейвезера-молодшого. Але спортсмени посварилися після того, як Макгрегор опублікував відео їх спарингу, де Конор відправив у нокдаун Полі.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, президент UFC Дана Уайт назвав єдину проблему екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4).

За словами Уайта, єдине, що ускладнює взаємодію з Макгрегором – це його непунктуальність.

"З Конором важко мати справу? Так, але він того вартий. Якщо люди запитають мене, яка найбільша проблема, пов'язана з Конором, я відповім, що він не приходить вчасно. А так Конор неймовірний. Він веселий хлопець, забавний, відмінний боєць, на нього цікаво дивитися. Якщо б ще приходив вчасно, був б просто ідеальний. Він би був осконалим.

Ми є глобальним видом спорту, тому, коли проводимо прес-конференцію, знаходимося в прямому ефірі на весь світ. А коли Конор не приходить на неї і не робить це ще 30 хвилин, то це проблема. Ми повинні заповнити час і не тільки заповнити ефір, але і тримати людей зацікавленими, підігріваючи їх бажання дивитися далі, що важко робити в наші дні", - сказав Уайт в інтерв'ю Barstool Sports.

Конор Макгрегор анонсував своє повернення в 2019 році.

"Я запускаю ракети в 19-му. Пристебніть ремені", - написав Макгрегор в Instagram.

В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях. Про це розповів його тренер Джон Кавана.
"Чи буде він битися знову? Не знаю. Йому 30 років, він уклав велику угоду з реклами віскі, вона йому приносить більше грошей, ніж коли-небудь приносили бої.
Вам хочеться вставати вранці, щоб отримувати кулаками по обличчю? Навряд чи.
Але він може завтра мені подзвонити і сказати: "Навіщо ти сказав, що я закінчив з усім цим? У мене бій у березні". Тому не знаю", - передає слова Кавани Bloody Elbow.

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегору запропонували космічний гонорар за бій з китайським кікбоксером.