Захисник збірної Аргентини Алан Франко потрапив у ДТП.

Як повідомляє The Star, в результаті аварії постраждала 20-річна вагітна пасажирка авто, яку протаранив футболіст.

Каміла Каррера, яка постраждала внаслідок ДТП, знаходиться на сьомому місяці вагітності. Дівчина зі своїм хлопцем їхала в госпіталь.

Каррера госпіталізована з переломом стегна. Повідомляється, що здоров'ю дитини нічого не загрожує.

Алан Франко потрапив у ДТП
Алан Франко потрапив у ДТП

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, воротар білоруського футбольного клубу "Вітебськ", 27-річний Андрій Щербаков із родиною трагічно загинув в ДТП.

Як повідомляє прес-служба футбольного клубу, у ДТП також загинули його дружина та 6-річний син. Друга дитина, яку везли в дитячому автокріслі, вижила. Зараз трирічний хлопчик у лікарні.
Автокатастрофа сталася в Толочинскому районі. Автомобіль футболіста зіткнувся з евакуатором.
"Аварія сталася 18 грудня близько сьомої вечора. Легковий автомобіль Kia на 543-му кілометрі траси М1 занесло. Машина вилетіла на зустрічну смугу, де зіткнулася із евакуатором "Мерседес". Всі загиблі - з Kia", - повідомляється на сайті auto.onliner.by.

Нагадаємо, 25 листопада помер нападник "Динамо Київ" Віктор Каневський.

Раніше Знай.ua повідомляв, що в жовтні помер видатний український футболіст і тренер Олег Базилевич.