Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (28-0, 18 КО) отримав пропозицію від промоутера Едді Хірна по бою з британським чемпіоном Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО), але йому запропонували маленький гонорар.

За словами промоутера Ф'юрі Френка Уоррена, ця пропозиція виглядає як насмішка.

Раніше Ф'юрі неодноразово заявляв, що погодиться на бій з Джошуа тільки за умови рівного розподілу гонорарів.

"Мені Хірн взагалі не надсилав ніякої пропозиції. Він прислав її Тайсону в ці вихідні, але там далеко не 60/40, як він стверджує. Насправді його пропозиція виглядає як насмішка. Тому ми навіть не відповідали на неї. У нас дуже проста позиція: 50 на 50", - передає слова Уоррена Allboxing.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За словами Уоррена, Тайсон сьогодні більш популярний, ніж британський чемпіон Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).

"Тайсон – народний чемпіон, і сьогодні він більш популярний, ніж Джошуа. Тайсон – улюбленець публіки. Щоб зустрітися з ним, просто зателефонуйте йому. Вам не треба продиратися через сотню посередників. Він зазвичай гуляє на вулиці без зайвого антуражу. Незалежно від того, де і з ким я буду організовувати йому бій у Великобританії, ми розпродамо всі квитки. Однак зараз я говорю з Фінкелем про реванш з Уайлдером.

Тайсон цікавиться тільки великими боями, а на ринку їх два: битва з Джошуа і реванш з Уайлдером. Проблема в тому, що Ентоні не хоче зустрічатися з нами. Він розуміє, що Ф'юрі його переможе", – заявив Уоррен.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Уайлдер заявив, що суддя занадто довго відраховував нокдаун Тайсону Ф'юрі, замість того, щоб зупинити бій.

"Ми побачили, на що здатний Ф'юрі, особливо коли він піднявся. Я досі здивований. Я бачив, як у нього очі закочувалися. Дев'ять з десяти суддів зупинили б бій. Подивіться на Маліка Скотта в бою проти Дерека Чісори - він піднявся на коліно на рахунок 9, встав на 10, але поєдинок все одно зупинили. Мені здалося, що в бою з Ф'юрі суддя рахував дуже повільно.
Але я не виправдовуюся, адже ми показали всьому дивізіону, на що здатні. Ми билися, як справжні чемпіони. Ми зібралися, домовилися про поєдинок і побилися, і все без зайвої нісенітниці. Тому що ми найкращі і захотіли вирішити, хто найкращий у важкій вазі. Це був чудовий бій, і я готовий побитися знову", - передає слова Уайлдера BoxingScene.

Нагадаємо, з початку бою Уайлдер працював першим номером, постійно атакуючи, але Ф'юрі з легкістю йшов від більшості ударів у своїй манері: блазнював і кривлявся, і забирав раунд за раундом.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

У дев'ятому раунді Ф'юрі побував в нокдауні, але встав і продовжив бій. У фінальному раунді британець також побував в нокдауні, але знову відновився і завершив поєдинок.

В результаті 12-раундовий бій завершився внічию. Оцінки суддів: 115:111 (Уайлдер), 114:110 (Ф'юрі) і 114:114 (нічия).

Нагадаємо, знаменитий американський промоутер Боб Арум назвав Тайсона Ф'юрі найкращим супертяжем свого часу.

"Це чудовий бій. Думаю, Уайлдер не найкращий боксер, але я впевнений, що він найкращий панчер в суперважкому дивізіоні.

А Тайсон Ф'юрі в свій час був найкращим супертяжем. Питання в тому, чи зможе він застосувати свої вміння після простою, який у нього був. Ми не знаємо відповіді на це питання, і я не можу на нього відповісти. Чи зможе Тайсон Ф'юрі повернутися до рівня, який був у нього під час поєдинку з Кличком? Відповідь є у Ф'юрі, а я не знаю, це факт чи ні", - сказав Арум.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.