Джон Кафлін, дворазовий чемпіон США в парному фігурному катанні, покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє "Сегодня".

Кафлін вигравав чемпіонати США в сезоні-2010/11 і сезоні-2011/12, брав участь у чемпіонатах світу 2011 і 2012 року, де зайняв 6-е і 8-е місця.

"Ми були вражені, коли дізналися новину про смерть дворазового чемпіона США в парному катанні. Ми приносимо свої глибокі співчуття його батькові Майку, сестрі Анджелі, а також усім членам його сім'ї", – йдеться у повідомленні прес-служби Асоціації фігурного катання США.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Останнім часом він працював тренером і коментатором. У грудні 2018 року право Кафліна займатися діяльністю у фігурному катанні було обмежене організацією SafeSport, яка бореться з насильством в американському спорті.

17-го січня Федерація фігурного катання США оголосила про відсторонення 33-річного Кафліна від спортивної діяльності. Кафлін називав звинувачення на свою адресу безпідставними.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новий хлопець першої ракетки України Еліни Світоліної француз Гаель Монфіс вивчив першу фразу російською мовою. В Instagram 32-річного тенісиста запитали, коли Гаель вивчить хоча б кілька слів російською або українською мовою.

Зоряний француз моментально продемонстрував свої мовні навички, сказавши: "Як справи, братан?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", стартовий контрольний матч на іспанському зборі в Марбельї Динамо завершило впевненою перемогою. Суперником киян був представник Другої Бундесліги Німеччини Бохум. Киянам вдалося провести швидку контратаку на 29-й хвилині. Шапаренко вивів на удар Циганкова, а той в дотик спрямував м'яч точно в кут – 1:0.А потім дубль оформив Назарій Русин – 3:0.
"Знай.uа" писав, що 29-річний захисник збірної України і донецького Шахтаря Ярослав Ракицький може перейти в російський Зеніт Санкт-Петербург.

Існують дві причини можливого звільнення. Між футболістом і португальцем немає належного взаєморозуміння, ще одна причина відходу Ракицького — ставлення фанатів до себе.