Бразильський форвард Парі Сен-Жермен Неймар отримав травму правої ноги в матчі 1/16 фіналу Кубка Франції проти "Страсбурга", який ПСЖ виграли з рахунком 2:0.
На 62-й хвилині за рахунку 1:0 Неймар залишив поле зі сльозами на очах.

Як повідомляє офіційний сайт ПСЖ, в Неймара знову проблеми з п'ятої плеснової кісткою правої ноги, з-за травми якій він вилетів на тривалий термін у другій частині минулого сезону.
Терміни відновлення Неймара не називаються і поки невідомо, чи зможе він зіграти проти МЮ в ЛЧ через менш ніж три тижні.

Мбаппе - найкращий у Франції

Нападник "ПСЖ" і збірної Франції Кіліан Мбаппе визнаний найкращим французьким футболістом 2018 року за версією авторитетного журналу France Football.

20-річний гравець в цьому календарному році зміг виграти з "ПСЖ" чемпіонат Франції, а зі своєю національною командою - Чемпіонат світу з футболу. Мбаппе в 12-ти матчах чемпіонату Франції забив 13 м'ячів і зробив 8 передач.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що "Барселона" готова обміняти свого півзахисника Філіппе Коутіньйо на нападника "ПСЖ" Кіліана Мбаппе, і доплатити 150 мільйонів євро.

Кіліан Мбаппе
Кіліан Мбаппе

Сумарна вартість трансферу французького футболіста може перевищити 300 мільйонів євро.

Нагадаємо, "Барселона" придбала Коутіньо у "Ліверпуля" минулої зими. Сума трансферу тоді склала 160 мільйонів євро.

Коутіньо у 15-ти іграх чемпіонату Іспанії забив 4 голи.

Нагадаємо, 3 грудня у Парижі відбулася церемонія нагородження володаря "Золотого м'яча", який у 2018 році отримав півзахисник збірної Хорватії і мадридського "Реала" Лука Модрич.

Як повідомляв портал Знай.ua, сестра Кріштіану Роналду не стримала емоцій через нагородження Модрича.