Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF британець Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) може провести наступний бій 1 червня в Нью-Йорку (США) проти Джаррелла Міллера.
Про це повідомив журналіст Майк Коппінджер в Twitter.
Міллер відразу відреагував на цю інформацію, зазначивши, що в команді Джошуа воліють бачити іншого суперника - Ділліана Уайта. Але підтвердив, що переговори дійсно почалися.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

"Думаю, все трохи не так, як про це говорять. Думаю, Джошуа віддає перевагу супернику простіше, ніж я. Наприклад, Ділліану Уайту. Швидше за все, що вони почали переговори (зі мною), щоб зробити хлопця (Уайта) трохи більш зговірливим.
Як я і говорив, поки немає ніякої конкретики. Одна справа, коли переді мною лежить готовий контракт, а у мене в руках ручка. Зовсім інша, коли сторони лише приступили до переговорів - просто базікають один з одним.
Коли ми побачимо їх пропозицію на папері, тоді і вступимо в переговорний процес по-справжньому. А поки-що це всього лише балачки", - заявив Міллер.

Нагадаємо, раніше Джошуа повідомив, що проведе бій з Деонтеєм Уайлдером 13 квітня в Лондоні.

Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер

Нагадаємо, 1 грудня у Лос-Анджелесі пройшов довгоочікуваний поєдинок між чемпіоном WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0, 39 КО) і екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО).

Бій несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Уайлдер заявив, що суддя занадто довго відраховував нокдаун Тайсону Ф'юрі, замість того, щоб зупинити бій.

"Ми побачили, на що здатний Ф'юрі, особливо коли він піднявся. Я досі здивований. Я бачив, як у нього очі закочувалися. Дев'ять з десяти суддів зупинили б бій. Подивіться на Маліка Скотта в бою проти Дерека Чісори - він піднявся на коліно на рахунок 9, встав на 10, але поєдинок все одно зупинили. Мені здалося, що в бою з Ф'юрі суддя рахував дуже повільно.
Але я не виправдовуюся, адже ми показали всьому дивізіону, на що здатні. Ми билися, як справжні чемпіони. Ми зібралися, домовилися про поєдинок і побилися, і все без зайвої нісенітниці. Тому що ми найкращі і захотіли вирішити, хто найкращий у важкій вазі. Це був чудовий бій, і я готовий побитися знову", - передає слова Уайлдера BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.