Наслідки "братньої любові" російських найманців, які після 17 години вечора знову почали гатити по житлових кварталах багатостраждальної Авдіївки, опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook головний поліцейський Донеччини В’ячеслав Аброськін.

"О 17.20 бойовики почали розстріл старої частини Авдіївки. Знову потрапляння снарядів у житлові будинки. З одного зруйнованого помешкання поліцейські евакуювали сліпого дідуся 1929 року народження, який чудом залишився живий", – йдеться в повідомленні.

Снаряд потрапив у дах будинку і вибухнув у сусідній кімнаті. Правоохоронці, прибувши на місце події, евакуювали 87-річного чоловіка і відвезли його до родичів в інший район міста.

[[{"fid":"174538","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"540","width":"960","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

На фото можна побачити, що снаряди знесли частину паркану та пошкодили вікна в будинку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", представники міжнародної групи розслідувань Bellingcat виявили десятки одиниць важкої військової техніки росіян під Алчевськом.

[[{"fid":"174540","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"540","width":"960","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Поки терористи обстрілюють мирне населення Донбасу, ватажок "ЛНР" мріє якнайшвидше провести референдум та приєднатися до Росії.