Артем Лобов, ірландський боєць змішаних єдиноборств російського походження, який пішов з UFC, може перейти в американську спортивну організацію Bellator.
Про це розповів сам спортсмен. За словами Лобова, він отримав кілька пропозицій від топових організацій.
"Так, Bellator одними з перших зробили пропозицію. Зараз мій менеджер розглядає всі запропоновані контракти. Жодна з пропозицій не є занадто великою або занадто дрібною. Якщо хтось готовий мені запропонувати семизначний контракт, то я відразу ж підпишу його і передзвоню через день. "Російський молот" змусить кричати вболівальників у будь-якій організації, яка вирішить зробити це", - розповів Лобов.

Артем Лобов
Артем Лобов

Як раніше писав Знай.ua, Лобов розірвав контракт з UFC за обопільною згодою сторін. Відтепер він є вільним агентом.

В рамках UFC Лобов провів сім боїв (3 перемоги, 4 поразки), останній з яких - проти Майкла Джонсона - програв. Лобов також відомий, як спаринг-партнер екс-чемпіона UFC Конора Макгрегора.
Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів. Строки дискваліфікації відліковуються з 6 жовтня.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова. За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще