Нападнику "Зеніту" Олександра Кокоріну і півзахиснику "Краснодара" Павлу Мамаєву продовжили строк арешту до 8 квітня.
Таке рішення було прийнято на засіданні Тверського суду міста Москви.
Також до 8 квітня продовжили арешт брата Олександра Кирила.
Кокорін і Мамаєв утримуються під вартою в якості запобіжного заходу по кримінальній справі, порушеній за статтями "хуліганство в складі групи осіб" і "побої". На пропозицію в утриманні учасників під домашнім арештом суд відповів відмовою.

Нагадаємо, форварда "Зеніту" Олександра Кокоріна, його брата Кирила, та хавбека "Краснодара" Павла Мамаєва заарештували до 8 грудня через дві бійки в Москві. Вони напали на чиновника Мінпромторгу Дениса Пака, а також на водія телеведучої Першого каналу.

Щодо них заведено дві кримінальні справи. Перша - за фактом нападу на чиновника Мінпромторгу Дениса Пака, друга - за фактом побиття водія телеведучої Першого каналу. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Олександр Кокорін в залі суду

На суді з'ясувалося, що у чоловіка, якого вони побили закрита черепно-мозкова травма, перелом носа, струс мозку та забої м'яких тканин обличчя.

Пак заявив, що футболісти та їхні друзі образили його національність і расу, а після його зауваження він отримав удар стільцем по голові. В результаті чиновник також отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забої лівого плеча і обличчя.

Нагадаємо, у Москві заарештували четвертого футболіста у справі скандальновідомих Павла Мамаєва та Олександра Кокоріна. Під варту взяли Олександра Протасовіцького. За версією слідства, він брав активну участь в обох інцидентах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", адвокат, який раніше представляв інтереси скандальних футболістів, відмовився їх захищати, не коментуючи, що відбувається.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще