У Брюсселі вибухнув житловий будинок

У Брюсселі в одному з будинків міської комуни Сен-Жиль прогримів вибух. У результаті інциденту постраждала також і сусідня будівля. Сім людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Ще четверо відбулися легкими травмами, а троє, у тому числі маленька дитина, постраждали дуже серйозно.

Трамп назвав Путіна "міцним горішком"

Американський лідер Дональд Трамп продемонстрував певну симпатію стосовно президента країни-агресора Володимира Путіна, коли його попросили двома словами охарактеризувати відомих особистостей. "Я не знаю його, але він точно міцний горішок", – заявив Трамп, говорячи про Путіна.

Московські студенти бойкотували святкування окупації Криму

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Московські студенти вийшли на мітинг проти святкування окупації Криму. Студенти Московського державного університету Ломоносова заявили, що це зриває навчальний процес, оскільки святкування проводяться під час занять, а також нагадали ректору про позаполітичні принципи закладу.

Російська економіка котиться у прірву

У лютому промислове виробництво в Росії знизилося на 2,7% порівняно з лютим минулого року. При цьому, згідно з прогнозами економістів, падіння виробництва повинно було скласти 1%. Однак їх прогноз не справдився.

Луценко шокував поглядами в інтерв'ю 15-річної давнини

У мережі з'явилося інтерв'ю 2002 року, в якому Генеральний прокурор України Юрій Луценко висловлює специфічну позицію щодо українських націоналістів. Луценко різко висловився щодо УПА та її ідейних прихильників.

Кремль збирає ударне угруповання біля України

Російська Федерація подвоїла бойову міць на західному кордоні. За словами глави Федеральної розвідувальної служби Німеччини Бруно Каля, бойова міць Росії може загрожувати всій Європі.