Чемпіон WBC і WBA у середній вазі Сауль Альварес (51-1-2, 34 КО) проведе наступний бій проти американця Деніела Джейкобса (35-2, 29 КО), який володіє титулом IBF.

Об'єднавчий поєдинок відбудеться 4 травня в Лас-Вегасі (США) на T-Mobile Arena.

Як повідомив президент WBC Маурісіо Сулейман, на кону бою буде спеціальний чемпіонський пояс.

"Ми вже готуємо пояс "Адольфо Лопес Матеоса" (президента Мексики в 1958-64 рр.) для бою Альварес-Джейкобс на вікенд Сінко де Майо, і він буде дуже вражаючим. Звичайно, буде складно перевершити пояси Уїчолі і Чіапас, але ми вкрай схвильовані", - розповів Сулейман в інтерв'ю ESPN Deportes.

Нагадаємо, як писав Знай.ua, Сауль Альварес та екс-чемпіон Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО) почали переговори про третій бій.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про це повідомив голова промоутерської компанії Golden Boy Оскар де Ла Хойя.

"Ми почали попередні переговори про таку зустріч. Вона може пройти 4 травня, на свято Сінко дель Майо - це найбільший уїк-енд у світі боксу.

Альварес готовий до третього бою, він хоче битися з будь-яким суперником, який зробить його великим. Така зустріч може пройти в Лас-Вегасі, переговори почалися", - передає слова промоутера ESPN.

15 грудня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся титульний бій в другій середній вазі Роккі Філдінга і Саулем Альваресом. Мексиканець нокаутував суперника в третьому раунді.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

"Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.