Перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна розповіла, що її мотивує найбільше.
Про це тенісистка розповіла після виходу до третього кола турніру серії Premier 5 в Дубаї.
За словами Світоліної, вона хоче творити історію цього турніру і має намір виграти його втретє поспіль.
"Я знала, що Онб - відмінна тенісистка, яка може провести дуже хороший матч. Але сьогодні у мене не було належного настрою на матч. Не знаю, чому. У мене виникли труднощі, я повільно входила у гру.
Однак думка про те, щоб виграти цей турнір втретє поспіль, мотивує мене. Коли я поступалася 0:2, то сказала собі: "Давай, ти тут, щоб творити історію турніру", - передає слова Світоліної офіційний сайт WTA.
Нагадаємо, у другому колі Світоліна обіграла представницю Тунісу - Унс Джабір, а Мугуруса здобула перемогу над 41-ю ракеткою світу Чжен Сайсай з Китаю.
Світоліна перемогла Джабір з рахунком 7:6, 4:0. Українка виграла перший сет на тай-брейку, а в другому, за рахунку 0:4, Жабер відмовилася продовжувати зустріч.

У третьому колі Світоліна зустрінеться з іспанкою Гарбиньє Мугурусою.

Як писав Знай.ua, українські тенісистки Еліна Світоліна та Леся Цуренко піднялися в оновленому рейтингу WTA.

Після виходу в півфінал турніру Premier в Досі Еліна Світоліна піднялася на одну сходинку і тепер займає шосте місце.
Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще