Всесвітня боксерська рада WBC встановила строки для проведення реваншу між екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) та чемпіоном WBC Деонтеєм Уайледром (40-0-1, 39 КО).

Про це повідомив президент WBC Маурісіо Сулейман.

"Ми встановили для Уайлдера та Ф'юрі визначені строки. Керівництво WBC визначить подальші кроки щодо одержання інформації від кожного промоутера. Поки не можу говорити про подробиці. Справи могли б бути і краще, але не все так погано, тому подивимося.

Вболівальники хочуть побачити другий поєдинок і зараз все залежить від промоутерів. Вони заручилися нашою підтримкою, тому хочеться вірити, що вони зможуть досягти угоди. Я не втрачаю надії.

Тайсон Ф'юрі та Уайлдер особисто просили про реванш. Бійці чекають можливості підписати контракт і дізнатися, хто ж кращий супертяж у світі. Це бажання йде безпосередньо від них, і весь світ хоче побачити другий поєдинок, тому зараз є все, щоб організувати цю подію. Залишається спостерігати, зможуть промоутери втілити цю ідею в життя", - передає слова Сулеймана ESPN.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Як писав Знай.ua, промоутерські торги по реваншу між Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) і чемпіоном WBC Деонтеєм Уайледром (40-0-1, 39 КО) відкладено.

Президент WBC Маурісіо Сулейман готовий втрутитися в цю ситуацію, пише ESPN.

"Я нещодавно спілкувався з обома сторонами і вони ясно дали зрозуміти, що знаходяться в стадії переговорів і були дуже близькі до згоди.

Я особисто проконтролюю це питання і, якщо буде потрібно, втручусь на наступному тижні", - сказав Сулейман в інтерв'ю ESPN.

Раніше повідомлялося, що реванш Ф'юрі - Уайлдер пройде 18 травня в Нью-Йорку.

Перший бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Уайлдер заявив, що суддя занадто довго відраховував нокдаун Тайсону Ф'юрі, замість того, щоб зупинити бій.

12-раундовий поєдинок завершився внічию. Оцінки суддів: 115:111 (Уайлдер), 114:110 (Ф'юрі) і 114:114 (нічия).

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі вже почав підготовку до реваншу з Уайлдером.