Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) звернувся до Тоні Фергюсона, який відмовився від бою за тимчасовий титул.

"Я хочу нагадати вам, хлопці, що до того, як я став чемпіоном, я був близький до титульного бою три рази, і всі три рази я упустив свій шанс. Перший раз був у липні 2016 року, коли мені запропонували битися в місяць Рамадан і я відмовився. Другий раз був перед UFC 205 у Нью-Йорку, коли мені запропонували бій за титул, надіслали контракт, але потім віддали поєдинок Макгрегору. Третій раз був на UFC 209, коли я був госпіталізований і ледь не помер.

Після кожної невдачі мені казали: ти упустив свій шанс, зароби ще одну перемогу. Тоні, у тебе був шанс, і ти упустив його, і це тільки твоя вина. Ти знаєш, що я дискваліфікований і не можу битися, але нечесно забирати у мене титул, адже я провів три бої за дев'ять місяців. Я виграв і захистив свій пояс.

Як боєць, ти заслуговуєш титульного бою, ти великий спортсмен і суперник, але тепер тобі треба провести бій і битися (але UFC цього не хоче). Я не розумію твоїх образ: якщо ти впав, тобі потрібно піднятися, а не скаржитися", - написав Нурмагомедов на своїй сторінці в Instagram.

Колишній тимчасовий чемпіон UFC у легкій вазі Тоні Фергюсон відмовився знову битися за тимчасовий титул, тому за нього змагатимуться Дастін Порье і Макс Холлоуей 13 квітня на UFC 236.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто стане наступним суперником Конора Макгрегора.