Рішення Європейської комісії щодо надання Україні макрофінансової допомоги в розмірі 600 мільйонів євро остаточне.

Про це сказав віце-президент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс, передає УНІАН.

При цьому він зазначив, що дане рішення остаточне, навіть незважаючи на те, що питання з експортом лісу-кругляка остаточно не вирішене.

"У вирішенні питання про скасування заборони на експорт лісу вже є певний прогрес - відповідний законопроект був зареєстрований у парламенті. У ЄС є простір для маневру, і коли ми бачимо, що є значний прогрес у всіх сферах", - сказав Домбровскіс.

При цьому чиновник зазначив, що питання експорту з порядку денного не знято. До нього сторони повернуться під час обговорення третього траншу ЄС. Домбровскіс сказав, що багато питань протягом даного співробітництва Україна вирішує швидко. Буквально єдине невирішене питання - проблема експорту лісу-кругляка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Рада директорів Міжнародного валютного фонду перенесла на незначний термін розгляд питання про завершення третього перегляду програми розширеного фінансування для України.