Чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) розповів, чому почав працювати з американським тренером Тедді Атласом.

"Спочатку я працював з чудовим адвокатом Девідом Берліном, а він хороший друг Тедді. У певний момент моєї боксерської кар'єри я став відчувати, що мені потрібно щось змінити, для того щоб зробити крок вперед. Ось так я зустрів Тедді. Атлас дуже уважний до дрібних деталей, на які не звертають уваги інші тренери. Він привів мене до пояса, і я скажу вам точно, що без нього не став би чемпіоном світу", - розповів Гвоздик.

Успіх Гвоздика

Після перемоги над Адонісом Стівенсоном, Гвоздик заробив 300 рейтингових очок і завдяки цьому піднявся на 55 позицій - з 68-го місця на 13-е.

Рейтинг BoxRec
Рейтинг BoxRec

Нагадаємо, Олександр Гвоздик нокаутував канадського боксера Адоніса Стівенсона (30-1-2, 24 КО) і завоював титул чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов 1 грудня у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою був Олександр Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Гвоздика обурений вердиктом суддів.