Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про те, як проходить підготовка до матчу кваліфікації ЧС-2018 проти збірної Хорватії.

"Хорватія - це добротна і сильна команда, яка показує хороший футбол. У суперника є прекрасні виконавці в середині поля, які здорово прессингують, команда добре тримає м'яч і багато забиває. Тим для нас буде цікавіше. Подивимося, на якому рівні ми знаходимося. Наша задача - нав'язати боротьбу і повернутися з Хорватії з очками.

Атмосфера в збірній не дає нам хвилюватися. Наше завдання полягає в тому, щоб з першого тренування хлопці почали вникати, а ми досить проводимо теорії, пояснюємо принципи нашої гри, і що ми будемо вимагати від них. Завжди приємно, коли гравці своїм станом і бажанням змушують себе ставити в склад" - сказав Шевченко в ефірі телеканалу Футбол 1.

Нагадаємо, що матч Хорватія - Україна відбудеться в найближчу п'ятницю, 24 березня.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Шевченко оголосив остаточний склад на матч з Хорватією.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще