Екс-чемпіон світу Тайсон Ф'юрі (28-0, 18 КО) може провести наступний бій проти новозеландського боксера Джозефа Паркера. Про це повідомив промоутер Паркера Девід Хіггінс.

Джозеф Паркер
Джозеф Паркер

За словами Хіггінса, Ф'юрі - найкращий боксер у світі.
"Якщо будуть хороші умови, то Паркер вийде в ринг проти Ф'юрі. Хтось скаже, що це буде неправильно для Джозефа, адже Ф'юрі - вельми хитрий противник, але ми готові до цього. Ми згодні на організацію цього бою.
Ми вважаємо, що Ф'юрі - найкращий боксер у світі, але його все одно можна перемогти. Битися з ним набагато краще, ніж з Джошуа або Уайлдером. Думаю бій Ф'юрі - Паркер буде дуже глобальною подією. До того ж, у них особисті рахунки, адже Паркер переміг двоюрідного брата Ф'юрі Хьюї", - цитує слова Хіггінса BoxingScene.
Як повідомила прес-служба WBC, Ф'юрі прийняв рішення провести ще один бій перед реваншем з Уайлдером.
"Бій Ф'юрі - Уайлдер офіційно не буде наступним боєм боксерів. Чемпіон Уайлдер виявляв своє бажання провести реванш, але Ф'юрі захотів провести ще один бій і сподівається, що реванш відбудеться пізніше", - йдеться в повідомленні.

Як писав Знай.ua, промоутерські торги по реваншу між Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) і чемпіоном WBC Деонтеєм Уайледром (40-0-1, 39 КО) відкладено.

Президент WBC Маурісіо Сулейман готовий втрутитися в цю ситуацію, пише ESPN.

"Я нещодавно спілкувався з обома сторонами і вони ясно дали зрозуміти, що знаходяться в стадії переговорів і були дуже близькі до згоди.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Я особисто проконтролюю це питання і, якщо буде потрібно, втручусь на наступному тижні", - сказав Сулейман в інтерв'ю ESPN.

Раніше повідомлялося, що реванш Ф'юрі - Уайлдер пройде 18 травня в Нью-Йорку.

Перший бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі вже почав підготовку до реваншу з Уайлдером.