Після перемоги "Барселона" потролила півзахисника "Реала" - хорватського футболіста Луку Модрича.
Прес-служба іспанського клубу опублікувала фото в Twitter, де хорват тримається за футболку Ліонеля Мессі.
"Отримати майку Мессі набагато простіше, зайшовши в наш інтернет-магазин", - йдеться в повідомленні.

Кубок Іспанії. Півфінал (2-й матч)
"Реал" - "Барселона" 0:3 (перший матч - 1:1)
Голи: Суарес, 50, 73 (з пенальті), Варан, 69 (автогол).
"Реал": Навас, Карвахаль, Варан, Рамос, Регилон, Модріч, Каземіро (Вальверде, 75), Кроос, Васкес (Бейл, 68), Бензема, Вінісіус (Асенсио, 81)
"Барселона": тер Штеген, Семеду, Піке, Ленгле, Альба, Ракітіч, Бускетс (Артур, 86), Роберто, Мессі, Суарес (Відаль, 79), Дембеле (Коутіньйо, 75)
Попередження: Васкес, Каземіро - Бускетс, Семеду

Нагадаємо, півзахисник мадридського "Реала" і збірної Хорватії, володар Золотого м'яча-2018, Лука Модрич продовжив контракт зі своїм клубом. Про це повідомляє видання Marca.

"Сторони домовилися про продовження контракту до літа 2021 року. Чинний володар Золотого М'яча дограє в Реалі до 36 років", - пише Marca.
Президент "Реала" Флорентіно Перес хоче, щоб хорват завершив кар'єру в Мадриді, і заради цього підвищить йому зарплату.
Раніше повідомлялося, що умови нового контракту, запропоновані керівництвом клубу, не підійшли Модрічу, і він був готовий піти.

Нагадаємо, 3 грудня у Парижі відбулася церемонія нагородження олодаря "Золотого м'яча", який у 2018 році отримав півзахисник збірної Хорватії і мадридського "Реала" Лука Модрич.

Нагадаємо, Модрич став першим хорватом, який виграв "Золотий м'яч". Також балканець став першим футболістом з 2007 року, який зміг обігнати в гонці за "Золотий м'яч" Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі.

Як повідомляв портал Знай.ua, сестра Кріштіану Роналду не стримала емоцій через нагородження Модрича.