Державні північнокорейські ЗМІ опублікували в суботу, 18 березня войовниче пропагандистське відео, яке демонструє, як армія КНДР знищує американські війська, повідомляє Daily Mail. Видання зазначає, що "вибух" авіаносця США відбувся через кілька днів після того, як Кім Чен Ин погрожував рознести Америку у "попіл".

Створювачі ролика використали кадри з військових навчання Foal Eagle США і Південної Кореї, які раніше засудив уряд Північної Кореї.

Відео опублікували на YouTube- каналі Uriminzokkiri. Цей канал розмістив також інші скандальні кліпи, в яких зображені північнокорейські війська, що "бомблять" Америку.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Європейський Союз прийняв рішення ввести нові обмежувальні заходи проти Північної Кореї через випробування ядерної зброї.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще