Президент мадридського "Реала" Флорентіно Перес розповів про можливі трансфери клубу після того, як стало відомо, що колишній головний тренер команди Зінедін Зідан повернувся на свій пост.

Зінедін Зідан
Зінедін Зідан

"Зможе Зідан переконати Роналду повернутися? Кріштіану там, де він є зараз, у нього все добре.
Мбаппе? Кілліан француз, як і Зідан. Можливо він зможе щось зробити, чи не так? Неймар або Мбаппе? Обидва", - передає слова Переса Cadenaser.

Нагадаємо, Зідан пішов з "Реала" в травні 2018 року, після чого в клубі змінилися три тренери, а команда вилетіла з Ліги чемпіонів і Кубка Іспанії, і втратила шанси на чемпіонство.

Як писав Знай.ua, новий контракт Зінедіна Зідана, який замінив в мадридському клубі Сантьяго Соларі, розрахований на 3,5 роки, до 30 червня 2022 року.

Журналісти іспанського видання Marca дізналися список вимог французького фахівця, які він висунув перед керівництвом клубу.

Список вимог Зідана:

1. Повний контроль над командою

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

2. Продаж гравців, яких він не бачить в команді

3. Марсело і Іско не продаються

4. Відмова від придбання Неймара

5. Хамес не повернеться

6. Потрібно спробувати підписати Мбаппе

Рамос і Перес

Поразка мадридського Реала в Лізі чемпіонів від Аякса (1:4) стала приводом для скандалу в роздягальні "Сантьяго Бернабеу" між президентом "галактікос" Флорентіно Пересом і капітаном Серхіо Рамосом, який не взяв участі в матчі через дискваліфікацію через навмисне отриману жовту картку.

Перес дорікав гравцям за їх поведінку під час гри, пише AS. Президент підняв тон, говорив про нестачу самовіддачі, надлишок вільних днів і навіть використовував слово "ганебний".

Саме тоді Рамос не втримався і відповів, звинувачуючи президента і його раду директорів у неправильному плануванні. "Ви мені заплатите, і я йду", – крикнув капітан. І, дивлячись на президента, додав: "Я віддав все для цього клубу і навіть для вас". Весь персонал був свідком суперечки.

Після цього Флорентіно Перес спілкувався з радою директорів Реала до ддругої годин ночі. В результаті у босів клубу залишилися на столі плани звільнити головного тренера Сантьяго Соларі і замінити його на Жозе Моурінью.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Барселона в рамках півфінального матчу Кубка Іспанії перемогла Реал в Мадриді з рахунком 0:3 і вийшла у фінал Кубка Короля.