Чемпіон WBO в напівважкій вазі Сергій Ковальов (33-3-1, 28 КО) повинен провести наступний бій з обов'язковим претендентом на титул Ентоні Ярдом (18-0, 17 КО), повідомляє BoxingScene.
WBO зобов'язала боксерів домовитися про бій у 30-денний термін, інакше будуть призначені промоутерські торги.
Мінімальна сума для торгів по організації бою Ковальов - Ярд становить 300 тисяч доларів.

Як писав Знай.ua, Сергій Ковальов готовий провести бій проти чемпіона світу за версією WBC і WBA у середньому дивізіоні Сауля Альвареса. Про це боксер повідомив в Instagram.

Ковальов опублікував фото з неофіційним постером можливого бою з підписом: "Я не проти".

Як писав Знай.ua, Сауль Альварес (51-1-2, 34 КО) проведе наступний бій проти американця Деніела Джейкобса (35-2, 29 КО), який володіє титулом IBF.

Альварес продовжує підготовку у тренувальному таборі напередодні об'єднавчого бою.
Дивіться фрагмент тренування Альвареса:

Canelo Alvarez работает на мешке накануне боя против Daniel Jacobs 👊 Поединок за пояса #WBA, #WBC и #IBF в среднем весе пройдёт 4 мая в Лас-Вегасе 🇺🇸 #бокс #новостибокса #канело #джейкобс #канелоджейкобс #лакипанчнет #boxing #boxingnews #canelo #jacobs #canelojacobs #luckypunchnet

Geplaatst door Luckypunch.net op Maandag 18 februari 2019

На кону бою Альварес - Джейкобс буде спеціальний пояс WBC.

Нагадаємо, 15 грудня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся титульний бій в другій середній вазі між Роккі Філдінгом та Саулем Альваресом. Мексиканець нокаутував суперника в третьому раунді.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

"Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.