Президент UFC Дана Уайт пояснив, чому американський боєць Тоні Фергюсон поки не може проводити бої.
За його словами, Фергюсон вирішує проблеми особистого характеру.
"Тоні не може битися через безліч особистих проблем. Сподіваюся, що він розбереться, і незабаром зможе повернутися в справу", - заявив Дана Уайт.
Зазначимо, що свій останній бій Фергюсон провів у жовтні 2018 року на турнірі UFC 229, де переміг Ентоні Петтіса.
Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Нагадаємо, чемпіон UFC в напівважкій і важкій вазі американець Даніель Корм'є став бійцем року за версією спортивного телеканалу ESPN у 2018 році.

Даніель Кормье
Даніель Кормье

Корм'є став другим бійцем в історії UFC після екс-чемпіона Конора Макгрегора, який володіє двома чемпіонськими поясами у двох вагових категоріях.
Нагадаємо, у 2018 році Корм'є провів три поєдинки, здобувши перемоги у всіх, і захистив свої титули в обох вагових категоріях, що є унікальним досягненням в UFC.
Даніель Корм'є, MMA Fighting
Даніель Корм'є, MMA Fighting
Крім того, Корм'є очолює рейтинг бійців ESPN і UFC незалежно від вагових категорій.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще