Російський боксер Олександр Повєткін (34-2-0, 24 КО) розповів, що зацікавлений у бою з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (16-0, 12 КО).
За словами Повєткіна, остаточного рішення по їх бою ще немає.
"Я тренуюся, практично відновився після операції на ліктях. Було багато розмов, що я б'юся з Олександром Усиком, мені був би цікавий цей бій. Але бій поки що не призначено, я тренуюся. Думаю, що найближчим часом у нас вже буде розуміння з цього питання", - передає слова Повєткіна видання ТАСС.

Олександр Усик
Олександр Усик

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) з-за переходу в надважку вагу.

Нагадаємо, Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня проти камерунського боксера Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО).
Зараз боксер тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим. Друга частина підготовки пройде в США.

Поєдинок відбудеться в Чикаго. Транслювати в прямому ефірі його буде стримінгова платформа DAZN.
Проте, поєдинок можуть перести. Про це повідомив промоутер українця Едді Хірн.
За його словами, бій планують перенести на 17 травня, оскільки на 18 травня призначений поєдинок американця Деонтея Уайлдера (40-0-1, 39 КО) з Домініком Бризілом (20-1, 18 КО).
"Зараз ми міркуємо над тим, щоб провести бій 17 травня, так як в Уайлдера призначено поєдинок на 18 травня, а створювати подібний конфлікт нецікаво нікому, адже в наших же інтересах, щоб дебют Олександра висвітлювався по максимуму.
Контракт з Карлосом Такамом все ще не підписано. Ми в контакті з представниками камерунця. У нас вже є принципова домовленість про бій, проте ми ще не оформили угоду", - передає слова Хірна IFL TV.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.