Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі росіянин Микола Валуєв дав свій прогноз на бій між чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі українцем Олександром Гвоздиком (16-0, 13 КО) з французом Дуду Нгумбу (38-8, 14 КО). Ця дуель пройде у ніч з суботи на неділю у Філадельфії. Микола Валуєв вважає, що переможе Гвоздик.

"Бій цікавий, у обох суперників у активі серйозні поєдинки. Нгумбу 37 років, але це не такий великий вік для майже важкої вагової категорії. Дуду Нгумбу розбирався з дуже серйозними хлопцями, тим не менше, потрібно пам'ятати історію Олександра Гвоздика проти Адоніса Стівенсона, який, Слава Богу, вже вийшов з коми.

Швидше за все, бій закінчиться перемогою Гвоздика. Дійсно гарматні удари, напір і молодість зроблять свою справу. Швидше за все, все станеться у другій половині цього поєдинку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але ймовірність перемоги Гвоздика за очками більш висока, ніж нокаутом, тому що Нгумбу все-таки має дуже серйозний послужний список і досвід", – сказав Валуєв Youtube-каналу "Рейтинг Букмекерів".

Також дав прогноз на бій відомий український коментатор Володимир Кобельков:

Успіх Гвоздика

Після перемоги над Адонісом Стівенсоном, Гвоздик заробив 300 рейтингових очок і завдяки цьому піднявся на 55 позицій - з 68-го місця на 13-е.

Рейтинг BoxRec
Рейтинг BoxRec

Нагадаємо, Олександр Гвоздик нокаутував канадського боксера Адоніса Стівенсона (30-1-2, 24 КО) і завоював титул чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі.

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов 1 грудня у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.