Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) виключений з рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації WBA.

WBA оновила свої рейтинги у всіх вагових категоріях.

Усик був виключений з оновленого рейтингу WBA оскільки відмовився від титулу.

Олександр Усик
Олександр Усик

Нагадаємо, Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі проти камерунського боксера Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Бій Усик – Такам пройде в Чикаго (США), але дата бою поки залишається відкритою. Промоутер українця Едді Хірн назвав три можливі дати - 17, 18 і 25 травня.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід в надважку вагу.

Зараз Усик тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим. Друга частина підготовки пройде в США.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.