Фанат Спартака на домашній матч 22-го туру Прем'єр-ліги Росії з ЦСКА приніс шалик, напис на якому був спрямований проти капітана "червоно-білих" Дениса Глушакова.

Це не сподобалося іншим фанатам Спартака, які побили чоловіка.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Московське дербі ЦСКА виграв з рахунком 0:2.

Боксери-хулігани

Талановитий американський боксер Шакур Стівенсон опинився в центрі скандалу, який пов'язаний з вуличною бійкою.

Ще 1 липня 2018 року Шакур був заарештований за нанесення тілесних ушкоджень, і ця справа не закрита донині. 10 липня повинні початися попередні слухання.

Скандальний інцидент стався ще минулого року, але відеозапис потрапив у Інтернет тільки зараз.

За інформацією поліції Маямі, на одній з парковок міста Шакур Стівенсон і його приятель Девід Грейтон, який також є боксером, вступили в конфлікт з групою людей. Приводом для бійки стали сексуальні натяки на адресу дівчат, поряд з якими перебували хлопці, які й посварилися з Шакуром і його другом. На відео видно, як Стівенсон б'є лежачого чоловіка, у якого згодом медики зняли побої. Обидва боксери зникли з місця злочину до прибуття поліції, але пізніше були заарештовані в одному з готелів Маямі.

21-річний Шакур Стівенсон провів 10 боїв на професійному рингу і всі виграв (6 перемог – нокаутом). На початку 2019 року він завоював інтерконтинентальний титул IBF, а також пояс WBC Continental Americas. На Олімпіаді-2016 роки Стівенсон став володарем срібної медалі у ваговій категорії до 56 кг Також Шакур є дворазовим чемпіоном світу серед юніорів 2013 і 2014 років. Крім того, Стівенсон - олімпійський чемпон серед юніорів 2014 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, фани Фейеноорда закидали петардами стадіон "Де Куйп".