Екс-чемпіон світу у важкій вазі росіянин Мурат Гассієв (26-1, 19 КО) переходить у суперважкий дивізіон. Про це розповів тренер Гассієва Віталій Сланов.
За словами Сланова, його підопічний дебютує в хевівейті вже влітку.
"Зараз Мурат тренується вдома. Через кілька днів він полетить у США, на свою базу в Біг-Бер. Мурат тримає вагу близько 100 кілограмів і намагається не відпускати.
Я вважаю, що він буде готовий до дебюту в суперважкій вазі вже в червні", - передає слова Сланова TASS.
Раніше повідомлялося, що Гассієв веде переговори про перехід у суперважку вагу з платформою DAZN.
Нагадаємо, раніше Гассієв заявив, що не буде проводити бій з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком, якщо у нього не буде титулів.

Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі проти камерунського боксера Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО). Бій Усик - Такам відбудеться 25 травня у Вашингтоні, США.

Бій Усик - Такам відбудеться 25 травня в США
Бій Усик - Такам відбудеться 25 травня в США

Підготовка до бою проходить у Києві. Усик тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим.
Усик показав, як готується до дебютного бою в суперважкій вазі:

Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.