У вівторок, 9 квітня, стало відомо про те, що перші комплекти нагород на чемпіонаті Європи зі спортивної боротьби в Бухаресті (Румунія) розіграли представники вільного стилю. Піднятися на п'єдестал третього місця і завоювати "бронзу" вдалося українцю Василю Шуптару.

Так, Шуптар став бронзовим призером у ваговій категорії до 65 кг, Він переміг у "малому" фіналі поляка Кшиштофа Бьянковскі (4:0). Відзначається, що ще один українець Семен Радулов (70 кг) програв сутичку за третє місце іншому представнику Польщі Магомедмураду Гаджиєву (0:6).

Також повідомляється, що в середу, 9 квітня, медалі розіграють борці вагових категорій до 61, 74, 86 і 125 кг.

Василь Шуптар

Раніше ми писали про те, що українські спортсменки стали срібними призерами першого етапу Кубка світу з художньої гімнастики. Турнір відбувся 7 квітня в італійському місті Пезаро.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За підсумками свого виступу українки посіли призові місця у групових вправах із трьома обручами і двома парами булав, здобувши рекордні для України 25.100 балів. Так, срібними призерами стали Тетяна Довженко, Діана Міжерицька, Возняк Анастасія, Марія Височанська та Валерія Юзьвяк.

Нагадаємо, що українка Анастасія Турчин виграла бронзову медаль на турнірі серії "Гран-прі" в Анталії. 24-річна українська дзюдоїстка посіла призове місце у ваговій категорії до 78 кг.

Як повідомляв портал Знай.uа, український шабліст Гумен Василь став чемпіоном світу з фехтування серед кадетів, який проходив у Торуні (Польща). Василь виявився сильнішим за представників Бразилії, Польщі та Узбекистану. Вигравши всі поєдинки попереднього раунду, українець продовжив перемагати суперників у раунді на вибування.

Також портал Знай.uа писав, що Збірна України з синхронного плавання виграла ще дві золотих нагороди на етапі Світової серії FINA, який проходить у Греції. У заключний день змагань, наші спортсменки показали найкращий результат у хайлайті та вільному дуеті.